Miten meistä tuli Krike Rakennus

Halusimme luoda yrityksen, jossa asiat hoidetaan huolellisesti ja osaavasti. Haluamme olla työpaikka, jossa on turvallista ja mukavaa työskennellä. Näistä lähtökohdista perustimme Kriken ja jatkamme työtämme rakentaen tulevaisuutta.

Lupauksemme sinulle

Lupaamme rakentaa kohteesi huolella ja ammattitaidolla. Kokenut ja osaava työnjohto sekä henkilökuntamme pitävät huolen rakennustyön sujuvuudesta, jotta sinä voit olla huoletta. Tiivis yhteydenpito, nopea reagointi ja ammattilaiset työmaalla ovat avain onnistuneeseen rakentamiseen.

02

innokasta yrittäjää

Krike = Kristo ja Keio ovat veljekset, jotka arvostavat suomalaista työmaakulttuuria. He halusivat perustaa yrityksen, jossa on mukavaa ja turvallista työskennellä.

54

mahtavaa
työntekijää

Kriken henkilökunnassa on sekä alan kokeneita konkareita, että nuoria lupauksia. Yhteistyöllä rakennamme osaavampaa tulevaisuutta.

Kiinnostus rakentamiseen nuoresta lähtien.

Kriston ja Keion palo rakentamiseen heräsi jo nuorena, kun veljekset pääsivät rakennusmestarina toimineen isänsä mukaan rakennustyömaalle. Kriston ja Keion ihailemalla isällä on ollut suuri merkitys veljesten uravalintoihin, ja jo 15-vuotiaana Kristo johti omaa porukkaa rakennustyömaalla. Isän kannustus ja opit ovat ruokkineet veljesten intoa luoda parempia rakennustyömaita

Muutto Suomeen

20-vuotiaana Kristo muutti ensimmäisen kerran Suomeen. ”Täällä tarjolla oli alkuun kuramiehen hommia, mutta pian ammattitaitoni huomattiin ja pääsin työjohdon tehtäviin. Silloin aloin ensimmäistä kertaa haaveilla omasta yrityksestä.” -Kristo

Yritystoiminnan perustaminen

Aloitimme liiketoiminnan Virossa, mutta palasimme Suomeen melko pian.  Suomeen paluuseen vaikutti asiakkaidemme toiveet toimia suomalaisten yritysten kanssa sekä helpompi asioiminen virkamiehien kanssa. Myöskään Viron väljät turvallisuusvaatimukset alalla eivät olleet mieleemme. Haluamme luoda turvallisen työympäristön, jossa on mukava työskennellä. Suomi ja suomalainen työmaakulttuuri on meille juuri oikea paikka.

Kriken tulevaisuus

Tulevaisuus näyttää hyvältä. Meillä on osaava ja motivoitunut porukka, johon kasvun myötä mahtuu mukaan uusia tekijöitä. Rakennetaan yhdessä parempaa tulevaisuutta!